2012. június 30.

Kellan újra edzésben

Ha lehet hinni a DailyMail cikkének, akkor Kellan tegnap színre lépett a los angelesi tengerparton, és megpróbálta újra formába hozni magát. Íme a cikk:

Egy fekete hosszúujjú felső volt rajta, ám ez mégse fedte el Kellan Lutz felsőtestének izmos tónusait. Az Alkonyat színésze futni indult Los Angeles napfényes tengerpartjára, amely során hatalmas bicepszei is láthatóak voltak. Kellan egy fekete együttest választott a futás alkalmával, a fekete felső mellett fekete rövidnadrágot, baseball-sapkát, kesztyűt és a futócipője is fekete volt. [Azt ugyen ne tőlem kérdezzétek, hogy a tűző napon vajon miért feketében indult el emberünk, de szerencsére a napszemüvegről sem feledkezett meg]


A 27 éves színész, úgy tűnt nagyon koncentrál, amíg végigfutott az óceán mellett haladó sétányon. Előző este lefotózták, amint megérkezik barátnőjével, Sharni Vinsonnal a los angelesi reptérre, ahová Londonból [???] érkezett. Az Alkonyat színésze izmos felsőtestéről lett híres, és néhány titkot is elárult azzal kapcsolatban, mit tesz ezért az izmos külsőért. Nemrégiben elmondta a Men's Health-nek, hogy a reggelit soha nem hagyja ki és keveseket eszik 2-3 óránként, így soha nem éhes, ami által elkerülheti azt, hogy túl sokat egyen. 




Kellan a teljeskörű testedzés híve. 
- Nem lehet, hogy hatalmas mellizmaid és karjaid legyenek csak - nyilatkozta a [Men's Health] magazinnak. - Az egész testet egyenletesen kell edzeni. Különben egyrészről hülyén is fogsz kinézni, másrészt ez a szervezetnek sem jó. 
A színésznek tavaly lehetősége nyílt arra, hogy görög istenként mutassa meg felsőtestét a Halhatatlanokban. Rajongói azonban az Alkonyat befejező részében való megjelenését várják legjobban. Az Alkonyat: Hajnalhasadás, 2. része 2012. november 15-étől látható a magyar mozikban.


Kép és szöveg: DailyMail

2012. június 26.

Kellant a divatbemutatók inspirálják

Kellan azt mondja, egy divattervező úgy fejlődik a legjobban, ha minél többet lát, ez az oka annak, hogy Kellan sokszor feltűnik divatbemutatók első soraiban.
Az Alkonyat színésze a Dylan George cég Abbot + Main kollekcióját tavaly augusztusban indította útjára, a Dylan George alapítójával, Daniel Guezzel együttműködve.
Kellan maga is szereti a divatot, és bevallja, azért keresi a kifutók világát, mert remek lehetőséget biztosítanak ahhoz, hogy kreatív képességeit fejlessze, és az egyik ilyen Salvatore Ferragamo bemutatója a Milánói Divathéten. 
- Ez nagyon fontos számomra, szeretem feltenni a kérdéseimet és elbeszélgetni a legnagyobb divattervezőkkel. Ez jelenti azt, hogy úgy tanulok, ha minél többet látok. - nyilatkozta Kellan.

Kellan büszke rá, hogy összejár a divatvilág elitjével, a 13 tavaszi férfi divatbemutató alkalmával. A 27 éves színész reméli, hogy egyre javulni fog divattervezői megítélése.
- Nagyon izgatott vagyok, hogy a divatvilág középpontjában lehetek. - áradozott.
Kellan, aki nemrégiben a kevésbé szexi Abbot + Main kampányáról beszélt, elárulta, hogy számos divatbemutató meglátogatását tervezi Milnóban, többek között Emporio Armani és Roberto Cavalli bemutatóit tervezi megnézni.

Kellan a Milánói Divathéten

Kellan a napokban a Milánói Divathéten vesz részt, amelynek több eseményén is megörökítették. Mivel a rendezvényen barátnője társaságában vesz részt, és mivel megpróbált beolvadni a divatszakma nagyjai közé, már ami az öltözködési stílusát és megjelenését illeti, nos, emiatt nem volt egyszerű jó képeket találni róla. 



 Képek a KLO galériájából

2012. június 23.

Aprók

Van egy-két apróság az elmúlt napokból, amit pótolni szeretnék, viszont valóban egyik sem olyan hatalmas horderejű dolog.

A The Himalayan Times cikkében a Kellan és Kate Upton főszereplésével forgatott  Abbot + Main reklámkampányt elemzi. Megjegyzik, hogy a híres modell lány ezúttal semmit nem mutat meg magából az egész reklám alatt, ráadásul elég fancsali pofát is vág mindvégig. 
Ezalatt azonban Kellan - mint már annyiszor - félmeztelenül mutatkozik. A cikkben azonban elárul pár dolgot azzal kapcsolatban, hogyan is készül fel az ilyen forgatásokra:
- Megpróbálok formában maradni és rendszeresen futok, de egy ilyen fotózásra való felkészülés legfontosabb eleme a megfelelő diéta. Az, hogy megfelelőképpen táplálkozzak, az épp olyan fontos, mint a megfelelő mértékű edzések. Ez alkalommal egy héttel a fotózás előtt már nem ettem szénhidrátot, helyette sok csirkét fogyasztottam zöldséggel, naponta háromszor és rengeteget ittam. A forgatás során pedig egész nap fekvőtámaszokat és felüléseket nyomtam, hogy minden egyes képhez a legjobb formámat tudjam adni.

Az Entertainment Weekly-ben pedig arról olvashatunk, hogy Kellan ismét új szerepben tűnik fel, mégpedig a Family Guy egyik epizódjában. Mark Hentemann, a Family Guy vezető producere elmondta, hogy Kellan egy középsikolás focicsapat egyik tagját fogja alakítani, aki a Meg nevű karakter szexuális fantáziálgatásának tárgya. Az izompacsirta belemegy, hogy randizzon a lánnyal, ám ő a lány családjának egy másik tagja iránt érdeklődik, aki történetesen nem is nőnemű...
A felévétel már le is zajlott, és Hentemann producer állítása szerint "Kellan nagyon jól megfogta a szerepet, és mindvégig tökéletesen alakította, amit kellett. Nagyszerű volt. És nagyon jóképű."
A sorozat szóban forgó epizódját valamikor ősszel láthatják a kinti rajongók a Fox-on, a 11. évad részei között. 
Mivel a Tarzan-hoz hasonlóan animációs filmről van szó, sajnos Kellan valójában csak a hangját kölcsönzi a karakternek. Kérdés: akkor miért volt fontos, milyen jóképű?

Ésvégül: még pár napja ígértem a chatben újabb két képet a Java Heat kulisszái mögül, most ezt az adósságomat is pótolom.


2012. június 20.

Semmi nem az, aminek látszik!

Kivéve talán ezt az alábbi képet, mert ez valóban a Java Heat posztere, nem csak annak látszik! :) Köszönet Riának a tippért!

Forrás: KLO

2012. június 17.

Németországban készül Kellan Tarzan filmje

Találtam egy magyar nyelvű(!!) cikket, a nemrégiben tudomásunkra jutott Kellan-féle Tarzan filmről, amelyet mindjárt be is másolok, és amely véleményem szerint választ ad arra a kérdésünkre, mit csinál Kellan hetek óta Németországban, amikor Los Angelesben kellene Finnick meghallgatásokra járnia. Nos, ha jól értelmezem a cikket, Münchenben készül a film, amelyhez Kellan mozgását rögzítik egy filmstúdióban május óta. Ezt a véletlen összecsengést :) (meg amellett persze, családfát kutat szabadidejében) Ím a cikk:

Háromdimenziós változatban eleveníti fel Tarzan százéves történetét a német Constantin Film, amely a Bavaria filmstúdióban forgatja újra a dzsungel hősének kalandjait.
A főszerepet az Alkonyat sztárja, Kellan Lutz kapta, aki elárulta, hogy gyerekkorában tűzoltó vagy Tarzan szeretett volna lenni. A majmok nevelte, indákon röpködő Tarzan szerelmét, Jane-t Spencer Locke alakítja. A szereposztáshoz Jamie Ray Newman és Trevor St. John is csatlakozott. Newman Tarzan anyját játssza, akinek repülője a dzsungelben zuhan le, St. John pedig a hataloméhes William Clayton szerepében jelenik meg a filmvásznon. 
A megfilmesítés jogait a Constantin Film szerezte meg. A produkciós cég főnöke, Martin Moszkowicz a filmmel kapcsolatban tartott sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a 3D-s kalandfilm 2013 januárjában kerül a mozikba. A térhatású filmet forgatókönyvíróként, producerként és rendezőként is Reinhard Klooss jegyzi. A produkció a játékfilmes felvételeket gazdag számítógépes animációval vegyíti. A motion capture (digitális mozgásrögzítés) technikával készülő felvételek már májusban megkezdődtek Münchenben
A színészek egy különleges, mozgásérzékelő térben veszik fel a jeleneteket. Az eredetileg katonának készülő, de leszerelése után számos foglalkozással próbálkozó Edgar Rice Burroughs első Tarzan-története 1912 októberében jelent meg előbb egy magazinban, majd önálló kötetként. A "majomember" története több mint húsz regényben folytatódott. A Tarzan-sorozatot hatvan nyelvre fordították le.
Forrás: Kulturport

2012. június 16.

Java Heat stillek plusz kulisszák mögötti fotó

Nem rosszak. Maradjunk annyiban :) De néha olyan buta fejet tud vágni emberünk. ;)






Forrás: KLO

2012. június 14.

Kellan jelölések két díjkiosztón is!!

Kellan az egyik jelöltje a július 22-én megrendezésre kerülő Teen Choice Awards Choice Movie Scene Stealer kategóriájának,


továbbá

 a Do Something Awards-on is felsorolják a Legjobb férfi színészek között, akik közül már a jelölteket is a szavazók választhatják ki az első körben. 


Bár - tartok tőle, korban sokan lecsúsztunk a Teen Choice Awards szavazásán való részvételről (ott úgy rémlik, 13-19 éves kor között lehet szavazni, naponta egyszer ITT), a Do Something-on bárki szavazhat, aki Facebook vagy Twitter fiókjával bejelentkezik. 

A helyzet pikantériája, hogy mindkét díjkiosztón - többek között - Liam Hemsworth-szel verseng, akivel igazán hasonló kategóriák. Mondjuk részemről a Scene Stealert Liam-nek adnám (neki az Éhezők viadalában volt nagyhatású jelenete, amely nekem nagyon ütött), viszont Kellan nekem egyelőre nagyobb Movie Star. ;)

2012. június 13.

Az első still Kellannel a Hajnalhasadás 2. részéből

Keresem a szavakat, de nem megy! Majd Ti megmondjátok a tutit!! Íme a Bella-Emmett szkander jelenetfotója. Durva, hogy az egyik a legelsők között, de én nem bánom!!! :))

Forrás: KLO

2012. június 6.

Új Dylan George és Abbot + Main kampányanyag

A kampányanyagból is vannak képek és videók is!
Az alábbi képsorok azonban sokkolóak lehetnek ezért megtekintésük csakis saját felelősségre!!! ;)



És a képekből egy rövidebb ízelítő:




Sajnos a modell kolléganő több képen rontja az összhatást, de a KellanLutzSpain galériájában az ő közreműködésével készült képekből is több látható még! 

Kellan Münchenben

Kedvenc "majomemberünk" a Tarzant előpromózta a hétvégén Münchenben. Kicsit ugyan korai még szerintem, de gondolom, nem vagyok egyedül azzal, hogy minden képnek és videónak örülünk. Nos, most van mindkettőből:



A képek pedig:

 



Aki még több képre vágyik, netalán Jane-t hiányolja, az látogassa meg a KLO galériáját! :)

2012. június 3.

Íme a Kellan műsorvezetésével készült Punk'd teljes adása

A Twinform jóvoltából hozzáférhetünk a teljes átverős adáshoz, amelynek Kellan volt a házigazdája:









Ezúton is hálás köszönet a videókért!!